ا
-
ارتفاع آلبومین
تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
-
اسپرم تولیدی روزانه
اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
-
استحکام پوسته
تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
-
اسیدهای آلی
تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]
-
افزایش وزن
اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
-
افزایش وزن
اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
-
اوماج
اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
-
ایمنی هومورال
اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
ب
-
بازدۀ لاشه
اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
-
بلدرچین ژاپنی
اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
پ
-
پاسخ ایمنی
تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]
ت
-
ترکیب شبه اوآسیس
اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
-
تستوسترون
اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
-
تغذیه پس از تفریخ
اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
-
تولید تخم مرغ
تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
چ
-
چربی حفرة بطنی
اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
-
چسبندگی
تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]
خ
-
خوراک مصرفی
برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]
ر
-
رشد
برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]
-
رنگ زرده
تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
-
روابیو آنزیم
تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]
س
-
سختی
تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]
ص
-
صمغیت
تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]
ض
-
ضخامت پوسته
تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
-
ضریب تبدیل خوراک
اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
-
ضریب تبدیل خوراک
تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]
-
ضریب تبدیل خوراک
برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]
ع
-
عضلات سینه
اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
-
عملکرد
برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]
-
عملکرد
تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]
ک
-
کیسۀ زرده
اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
-
کیفیت گوشت
اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
م
-
مایع آمنیوتیک
اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
ن
-
نانو ذرات اکسید روی
اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد